O nama

O nama

Tu smo da vam pomognemo.riješimo problem.damo ideju.dostavimo produkte.

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu. Želimo postati vaš prvi izbor kada su u pitanju proidzvodi koje nudimo. Zadovoljstvo kupaca gradimo još od daleke 2004. od kada je pokrenuta naša internet knjižara: knjiga.ba.. Preko 45.000 različitih kupaca širom svijeta su dobili naše proizvode direktno u svoj dom. Nudimo sigurnu kupovinu, brzu i diskretnu isporuku, najsigurnije načine plaćanja i svakodnevnu podršku našim kupcima.


Ko smo mi?

Rublje.ba je jedna od internet trgovina pokrenuta od strane kompanije MAS POINT d.o.o. iz Tuzle. Naš prvi web shop knjiga.ba je pokrenut 2004. godine, i imamo jako veliko iskustvo u upravljanje u vođenju internet trgovina. Do sada smo isporučili preko 250.000 paketa, za preko 45.000 različitih kupaca.

Nudimo sigurnu kupovinu, brzu i diskretnu isporuku, najsigurnije načine plaćanja i svakodnevnu podršku našim kupcima. U sve države svijeta.

Želimo biti regionalni lider u prodaji donjeg rublja. Naša misija je stalno razvijanje i unapređivanje usluga. Svakome želimo pružiti specifičnu ponudu poznavanjem i prepoznavanjem njegovih potreba i želja. Zadovoljstvo naših korisnika je primarni cilj i sve što radimo usmjereno je ka tome.

Kontakt informacije

Želite da prodajemo i vašu robu

Stalno smo u potrazi za novim dobavljačima. Ako proizvodite ili distribuirate produkte koji su pogodni za ovu web trgovinu, uključite se u naš sistem. Pomozite nam da obogatimo ponudu i da zajednički ponudimo više opcija kupcima. Osim što će se vaši proizvodi pojaviti u našoj web trgovini, dobit ćete mogućnost i da radite promociju vaših prozvoda putem naše stranice, newslettera, SMS i socijalnih mreža. Mi već imamo jako veliku bazu kupaca.

Javite se našem vođi poslovne jedinice: rublje.ba da dogovorite uvjete suradnje.

Javite se!

Želite da se pridružite našem timu

Sanjate o vlastitoj karijeri? Vjerujete da možete poboljšati rublje.ba tim? Imate jedinstveno iskustvo i vještine?

Ukoliko ste komunikativni i posjedujete radno iskustvo u poslovima prodaje, dobro poznajete rad na računaru, kreativni ste, fleksibilni i u mogućnosti ste da ispunjavate postavljene norme i rokove prijavite se! Nudimo zanimljive i izazovne poslove gdje dopuštamo da Vaša mašta kreira nove ideje.

Naši uposlenici, ključna su komponenta u našoj strategiji rasta. Ukoliko smatrate da možete biti dio rublje.ba tima i ukoliko ispunjavate uslove, pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na: info@rublje.ba

Kontakt podaci

Naša istorija

Rublje.ba: zvanično otvaranje
Rublje.ba: početak rada
MojWeb.ba: web stranica za 5 min
Tanjir.ba: dostava hrane
office-2
Leftor Web hosting usluga
Leftor d.o.o. Tuzla
Knjiga.ba: knjižara modernog duha